ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ

Το Λυκόστομο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό χωριό και παρ’όλο που βρίσκεται δίπλα στην τουριστική περιοχή των Λουτρών Πόζαρ παραμένει ανέγγιχτο απ’ τον τουρισμό. Ο κύριος τομέας δραστηριότητας των κατοίκων του είναι ο αγροτικός.

Από τότε που μπορούμε να θυμηθούμε την οικογένεια μας και τους συγχωριανούς μας, πάντα αγαπούσαμε την γή, την πονούσαμε και την καλλιεργούσαμε. Για τους Λυκοστομίτες η γη και η αγροτική εκμετάλλευση δεν είναι ένα επάγγελμα ή ένα χόμπι . είναι ο τρόπος ζωής μας. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και η οικογενειακή πείρα μας έχει διδάξει πώς να το κάνουμε καλά.

Και παρ’ ότι η καλλιέργεια λεβάντας είναι κάτι καινούριο στην περιοχή μας, η οποία φημίζεται για την ποιότητα των καστάνων που παράγει και το νόστιμο νερό της, όταν σκεφτήκαμε να επεκτείνουμε τις καλλιέργειες λεβάντας μας δεν υπήρχε μέρος καλύτερο όπου θα μπορούσαμε να το κάνουμε! Τόσο το εύκρατο κλίμα του, όσο και το μεράκι και η γνώση των ανθρώπων μας καθιστούν το Λυκόστομο ιδανικό για αυτήν την υψηλής ποιότητας καλλιέργεια. Για μας η Λεβάντα Λυκοστόμου και η Lav-Ly δεν είναι ένα προϊόν . είναι η καθημερινότητα μας και απολαμβάνουμε κάθε μυρωδάτη στιγμή της!