1) ΑΜΕΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ/ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του *Web Banking!

ALPHA BANK: GR4501408730873002002010019
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR2001718450006845124936715
ΕΘΝΙΚΗ: GR5101104890000048974935099

Όνομα Δικαιούχου : Αστερόπη Παπαδοπούλου

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας το αποδεικτικό της κατάθεσης στο [email protected] ή με φαξ στο +30-2384021175. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στο 6976990785.

* Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρείας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για την συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.

2) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (Ισχύει για παραγγελίες εντός Ελλάδας)

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής (+επιπλέον κόστος 2,30 €).

3) PAYPAL

Τώρα μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Lav-Ly εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.
Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής «PayPal», στο τέλος της παραγγελίας μεταφέρεστε απευθείας στη σελίδα του PayPal. Αν είσαι ήδη πελάτης του PayPal, μπορείς να συνδεθείς στο λογαριασμό σου και να επιβεβαιώσεις την πληρωμή. Όλοι όσοι διαθέτουν έναν τραπεζικό λογαριασμό ή μια πιστωτική κάρτα μπορούν να πληρώσουν μέσω PayPal χωρίς κανένα πρόβλημα. Γεμίστε το λογαριασμό σας στο PayPal μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή χρησιμοποίησε την πιστωτική σας κάρτα για να πληρώσετε.
Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal στη διεύθυνση: www.paypal.com

4) ΧΡΕΩΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ)

Πληρώστε άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια με την πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη σας κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners) μέσω του συστήματος  Alpha e-Commerce. Με την ολοκλήρωση της κράτησης η κάρτα σας θα χρεώνεται με το ακριβές ποσό του συνόλου των αγορών σας. Ο αριθμός της κάρτας που μας δίνετε είναι απόλυτα ασφαλής εφόσον καταγράφεται στο περιβάλλον της Τράπεζας Alphabank μέσω της οποίας πραγματοποιείται η συναλλαγή.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e–Commerce» της Alpha Bank η οποία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

5) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ MASTERPASS (ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ)